Om Godskesen
360 grader rundt om dit projekt
Stærke, skræddersyede løsninger
Læs mere om Godskesen

Godskesen A/S er en lokal forankret virksomhed med nationalt udsyn. Siden 2001 har vi leveret skræddersyede kvalitetsløsninger til private og erhverv over hele Danmark. Om der står skrevet carport, pergola, terrasseoverdækning, redskabsskur, cykelskur, bålhytte eller uderum på din ønskeseddel, er du gennem et samarbejde med os sikret en unik, langtidsholdbar og lækker løsning.

Godskesen
Vidste du at?
Hos os finder du ingen standardløsninger. Vi slår nye streger hver gang. Vi lægger vægt på at bruge miljøvenlige eller bæredygtige materialer i størst muligt omfang. Træet er FSC-mærket, der er garanti for kvalitet og bæredygtighed, ligesom at vi i vid udstrækning bruger genanvendelig plastbeklædning til en lang række af vores produkter.
Vores proces
Vi gør det nemt for dig
01
Sæt gang i dit personlige projekt
Når du ringer eller skriver til Godskesen, er det altid Kim, du får fat i. Han følger dit projekt fra A-Å, fra den indledende snak om ideer og drømme til det færdige resultat – og alt det ind imellem.
02
Læn dig tilbage, imens vi arbejder
Når du har besluttet dig for en Godskesen løsning, og vi sammen har lagt en plan, går der 6-8 uger til det færdige resultat. Det er her, vi får styr på byggetilladelse, sætter produktionen i gang, laver finish og gør klar til at montere din løsning.
03
...og nyd det
Når din løsning er leveret og monteret på den aftalte dag, alt ser nydeligt ud, og vi har kigget dig i øjnene med et smil og et ”værs’go!”, er det tid til at tage din nye investering i brug og nyde den efter alle kunstens regler.
Vores partnere
360 grader rundt om dit projekt
Vi samarbejder ikke med hvem som helst. Så ved du det.
I 9 ud af 10 tilfælde står Godskesen for en totalentreprise. Der skal måske lægges fliser, trækkes strøm eller andet, der hænger sammen med den løsning, du har valgt. Vi samarbejder udelukkende med partnere, der går lige så meget op i kvalitet som os selv – det gælder både anlægsgartnere, elektrikere, murere eller tømrere.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Kontakt
info@godskesen-as.dk
+45 2138 2895
CVR: 32151213
Adresse
Godskesen A/S
Teglgårdsvej 1
8620 Kjellerup