Godskesen A/S
Stærke, skræddersyede løsninger

Godskesen A/S er en lokal forankret virksomhed med nationalt udsyn. Siden 2001 har vi leveret skræddersyede kvalitetsløsninger til private og erhverv over hele Danmark. Om der står skrevet carport, pergola, terrasseoverdækning, redskabsskur, cykelskur, bålhytte eller uderum på din ønskeseddel, er du gennem et samarbejde med os sikret en unik, langtidsholdbar og lækker løsning.

Bedste materialer på markedet

Alle vores produkter fremstilles individuelt af de bedste materialer på markedet; certificeret stål, genanvendelig plastbeklædning og liste- og facadebeklædning i cedertræ, lærk eller Douglas fra Grønagergård Savværk. Til varmgalvanisering bruger vi Dansk Overflade Teknik og anvender generelt kun sikre og gennemprøvede materialer primært fra danske leverandører.


Bag Godskesen A/S står Kim, der som uddannet klejnsmed slog pælene i jorden til egen virksomhed for snart 20 år siden. Siden dengang har Kims fornemmeste opgave været at møde kunderne i deres behov, ideer, ønsker og drømme:

”Trods arbejdet med stål, træ og beton er et samarbejde med mine folk og mig baseret på en lidt blødere tilgang. Hos Godskesen skræddersyr vi alle produkter, og derfor tager jeg mig god tid til at lytte mig frem til, hvad kunden har på hjerte, finde rytmen og få skabt den tillid, der er nødvendig for, at man tør åbne sig for mig som fagmand. At have med menneskers hjem at gøre kræver god kemi – faktisk er det hele fundamentet for et godt resultat og glade kunder”.

Kompetente samarbejdspartnere

Godskesen A/S er kendetegnet ved grundig rådgivning og kompetente samarbejdspartnere. Med et stærkt team af danske montører søger vi hver gang at sikre vores kunder den bedste oplevelse. Hos os vil du opleve tæt dialog, en uformel omgangstone og Kims store lyst til udvikling og fornyelse:

”Jeg har altid gang i noget nyt; et nyt produkt, en ny maskine, en tilbygning eller noget helt andet. Jeg kan li’ fart over feltet og brænder hver morgen for at komme i gang og få det hele til at lykkes!”


Velkommen til Godskesen – vi glæder os til at komme i dialog med dig!

Lad os skræddersy din løsning
Få en uforpligtende snak
Se cases Kontakt os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Kontakt
info@godskesen-as.dk
+45 2138 2895
CVR: 32151213
Adresse
Godskesen A/S
Teglgårdsvej 1
8620 Kjellerup