Kontakt os

Kontakt os bare det koster ikke noget!

Ring eller skriv til mig, så kan jeg forklare dig om processen at bygge en ny carport. Jeg kommer gerne forbi, for at se på opgaven og det er naturligvis uforpligtende!

Om Godskesen A/S - sådan arbejder vi
Kim profilfotoKim Godskesen startede med den første carport i 2001 og siden er det blevet til over 800 forskellige carporte-terrasseoverdækninger og cykelskurer gennem tiden. Fælles for alle overdækninger er at de er skræddersyet special løsninger tilpasset netop til stedet, så de arkitektonisk harmonerer med de andre bygninger, grunden og området.

Godskesen A/S er et lille firma, jeg kommer personligt ud, lytter til dine Ideer og rådgiver gerne omkring den nye overdækning. Det er meget vigtigt for mig at du får lov at fortælle hvad dine ønsker og forventninger er, så finder vi sammen den helt rigtige løsning.

Jeg udarbejder et tilbud hvor prisen altid holder, søger for byggetilladelsen, og er for det meste altid med ude at montere opgaven sammen med en af mine 4 danske montører.

Kvaliteten er altid den største og første prioritering. Derfor køber jeg alle råvarer til produktionen i Danmark og får stålet galvaniseret i Danmark, dette er den eneste måde jeg kan sikre ensartet høj kvalitet og standard hos Godskesen A/S.